Overslaan en naar de inhoud gaan

Ravage na ongeluk met twee vrachtwagens, A74 dicht

Geplaatst opzaterdag 3 juni 2017 - 11:24

De A74 is tussen de Duitse grens en Venlo zaterdagochtend enkele uren dicht geweest na een ongeluk met twee vrachtwagens en een personenauto. De ravage was groot.

Het ongeluk gebeurde rond 11:00 uur vlak voor knooppunt Tiglia.

Vrachtwagens
Een vrachtwagen botste op een stilstaande vrachtwagen op de vluchtstrook. De achterste trucks schoot daarop de weg over, tikte een personenauto aan en kwam tegen de vangrail in de middenberm tot stilstand. De trucks blokkeerden daardoor beide rijstroken.

Geen gewonden
Bij het ongeluk raakte één persoon lichtgewond. Een vrachtwagenchauffeur verkeerde na het ongeluk in shock en is daarom voor controle meegenomen naar het ziekenhuis.

De snelweg is richting Venlo vanwege het ongeluk urenlang dicht geweest. Dit zorgde voor een file vanaf de Duitse grens. De Duitse politie leidde verkeer richting Venlo bij Kaldenkirchen om via de B221 en de A40.

Lees ook: A74 weer open na ongeluk met twee vrachtwagens en auto

Foto: Track '88

Lees alles over Pinkpop en ander festivalnieuws in de festivalrubriek.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

A74 weer open na ongeluk met twee vrachtwagens en auto
File na aanrijding met letsel bij knooppunt Tiglia
Koperdieven opgepakt in Venlo na achtervolging
Kettingbotsing op A74 bij Venlo
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen