Overslaan en naar de inhoud gaan

Ravage na ongeluk met twee vrachtwagens, A74 dicht

Geplaatst opzaterdag 3 juni 2017 - 11:24

De A74 is tussen de Duitse grens en Venlo zaterdagochtend enkele uren dicht geweest na een ongeluk met twee vrachtwagens en een personenauto. De ravage was groot.

Het ongeluk gebeurde rond 11:00 uur vlak voor knooppunt Tiglia.

Vrachtwagens
Een vrachtwagen botste op een stilstaande vrachtwagen op de vluchtstrook. De achterste trucks schoot daarop de weg over, tikte een personenauto aan en kwam tegen de vangrail in de middenberm tot stilstand. De trucks blokkeerden daardoor beide rijstroken.

Geen gewonden
Bij het ongeluk raakte één persoon lichtgewond. Een vrachtwagenchauffeur verkeerde na het ongeluk in shock en is daarom voor controle meegenomen naar het ziekenhuis.

De snelweg is richting Venlo vanwege het ongeluk urenlang dicht geweest. Dit zorgde voor een file vanaf de Duitse grens. De Duitse politie leidde verkeer richting Venlo bij Kaldenkirchen om via de B221 en de A40.

Lees ook: A74 weer open na ongeluk met twee vrachtwagens en auto

Foto: Track '88

Lees alles over Pinkpop en ander festivalnieuws in de festivalrubriek.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

A74 weer open na ongeluk met twee vrachtwagens en auto
File na aanrijding met letsel bij knooppunt Tiglia
Koperdieven opgepakt in Venlo na achtervolging
Kettingbotsing op A74 bij Venlo
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen