Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Ravage na nieuwe inbraak bij Venlose kinderboerderij

Geplaatst opwoensdag 13 december 2017 - 16:59

Dieven hebben opnieuw ingebroken bij Kinderboerderij Hagerhof in Venlo.

Afgelopen tijd sloeg het dievengilde er al vaker hun slag. Werd er die keren veel geld en dure apparatuur meegenomen, nu moesten de dieven met lege handen naar huis. "We hebben van de vorige inbraken veel geleerd. Bij ons valt niets meer te halen", schrijft de kinderboerderij op Facebook.

Ravage
Wel is er forse schade. De dieven sloegen de ruiten in bij het restaurant om binnen te komen. Naast de ruiten sneuvelden ook binnen enkele spullen. De ravage is groot.

Dood vogeltje
Na een inbraak vorig jaar stierven verschillende vogels. De dieven hadden de kleine vogeltjes uit hun kooitje gehaald en buiten gezet. Door de kou zijn ze toen doodgevroren.

Lees ook: Vogeltjes doodgevroren na diefstal kinderboerderij

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Ingrid is het Vastelaovesgezicht 2019!

Na een werkelijk zinderende finale hebben we een winnares! Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Ingrid Breugelmans uit Roermond!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Bekijk veel meer over het Vastelaovesgezicht
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen