Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Ravage na nieuwe inbraak bij Venlose kinderboerderij

Geplaatst opwoensdag 13 december 2017 - 16:59

Dieven hebben opnieuw ingebroken bij Kinderboerderij Hagerhof in Venlo.

Afgelopen tijd sloeg het dievengilde er al vaker hun slag. Werd er die keren veel geld en dure apparatuur meegenomen, nu moesten de dieven met lege handen naar huis. "We hebben van de vorige inbraken veel geleerd. Bij ons valt niets meer te halen", schrijft de kinderboerderij op Facebook.

Ravage
Wel is er forse schade. De dieven sloegen de ruiten in bij het restaurant om binnen te komen. Naast de ruiten sneuvelden ook binnen enkele spullen. De ravage is groot.

Dood vogeltje
Na een inbraak vorig jaar stierven verschillende vogels. De dieven hadden de kleine vogeltjes uit hun kooitje gehaald en buiten gezet. Door de kou zijn ze toen doodgevroren.

Lees ook: Vogeltjes doodgevroren na diefstal kinderboerderij

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Juich Tom naar de gele trui!

Tom Dumoulin is volop in de race voor een top klassering in de Tour de France. Hij kan dus alle steun gebruiken en daarom laten we weer zien dat we echte Dumoulisten zijn!

Laat zien dat je Tom steunt. Verander je profielfoto op social media en schreeuw Tom naar voren! Op Facebook hebben we weer een mooi kadertje gemaakt dat jouw profielfoto in een keer geel laat kleuren.

Verander ook je profielfoto
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag op L1 TV

Limburg is dé wielerprovincie van Nederland. En ook de mooiste provincie. Dat gaan we combineren tijdens de Tour de France. We gaan dan de provincie in met Tour de L1mbourg. Iedere dag is er vanaf 17:50 uur een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats te zien, live op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online
Uitgelicht
Volg Tom Dumoulin in de Tour de France

De Tom Dumoulin-koort begint te stijgen vanwege de goede prestaties in de Tour de France. Bij 1Limburg en L1 volgen we de strijd om de gele trui op de voet!

Alles over Tom in de Tour

Meest gelezen