Overslaan en naar de inhoud gaan

Ravage na nachtelijk ongeval in Geleen

Geplaatst opzaterdag 14 september 2019 - 8:57

Zeker drie geparkeerde auto's in Geleen zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag beschadigd geraakt door een ongeval.

Het incident gebeurde in de Beekhoverstraat.

Ooggetuige
Volgens een ooggetuige verloor een automobilist rond 3:00 de macht over het stuur. Hij ramde een aantal geparkeerde wagens en kwam op de kop tot stilstand. In de auto zat alleen de bestuurder en hij zou door omwonenden uit het voertuig zijn gehaald. Volgens de ooggetuige was de chauffeur ongedeerd.

Te hard
De ooggetuige zegt tegen L1 dat er in de straat vaker te hard wordt gereden. Of dat zaterdagochtend ook gebeurde, is nog niet duidelijk. De politie is nog bezig met het onderzoek.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen