Overslaan en naar de inhoud gaan

Ravage na harde botsing op kruising in Spaubeek

Geplaatst opzondag 19 juli 2020 - 10:49

Twee auto's zijn in de nacht van zaterdag op zondag in Spaubeek hard met elkaar in botsing gekomen.

Het ongeval gebeurde rond 23:35 uur op de Zandweg bij de op- en afrit van de A76.

Verkeerslichten
De twee voertuigen kwamen hard met elkaar in botsing toen één van hen vermoedelijk door rood licht reed. De ravage ter plaatse was groot. De afrit van de A76 was daardoor geruime tijd dicht.

Beknelling
Twee inzittenden waren door de botsing bekneld komen te zitten in hun voertuig. De brandweer heeft hen uit hun benarde positie bevrijd. In eerste instantie werd er een traumahelikopter opgeroepen voor medische assistentie, maar deze kon rechtsomkeer maken.

In totaal raakten er bij het ongeval vijf mensen gewond, meldt de brandweer. Een aantal van hen is in een ziekenhuis behandeld aan de verwondingen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen