Overslaan en naar de inhoud gaan

Ravage na harde botsing op kruising in Spaubeek

Geplaatst opzondag 19 juli 2020 - 10:49

Twee auto's zijn in de nacht van zaterdag op zondag in Spaubeek hard met elkaar in botsing gekomen.

Het ongeval gebeurde rond 23:35 uur op de Zandweg bij de op- en afrit van de A76.

Verkeerslichten
De twee voertuigen kwamen hard met elkaar in botsing toen één van hen vermoedelijk door rood licht reed. De ravage ter plaatse was groot. De afrit van de A76 was daardoor geruime tijd dicht.

Beknelling
Twee inzittenden waren door de botsing bekneld komen te zitten in hun voertuig. De brandweer heeft hen uit hun benarde positie bevrijd. In eerste instantie werd er een traumahelikopter opgeroepen voor medische assistentie, maar deze kon rechtsomkeer maken.

In totaal raakten er bij het ongeval vijf mensen gewond, meldt de brandweer. Een aantal van hen is in een ziekenhuis behandeld aan de verwondingen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen