Overslaan en naar de inhoud gaan

Ravage na botsing op A2 bij Grathem, snelweg weer open

Geplaatst opzondag 6 december 2020 - 17:07

Bij een ongeval op de A2 ter hoogte van Grathem zijn zondagmiddag twee auto's op elkaar gebotst. Niemand raakte hierbij gewond.

Het ongeluk vond rond 16:00 uur plaats op de snelweg in zuidelijke richting vlak voor de afslag Grathem.

Ravage
Volgens een correspondent ter plaatse heeft de botsing voor een behoorlijke ravage gezorgd. Niemand raakte gewond. De inzittenden van de twee auto's worden ter plaatse door ambulancepersoneel nagekeken. Hoe het ongeluk heeft kunnen plaatsvinden, is niet bekend.

Botsing tussen twee auto's op A2 bij Grathem (6 dec 2020)
Foto: Fer Traugott


Omrijden
Alle rijstoken in zuidelijke richting waren afgesloten. Hierdoor hoopte het verkeer zich op. Automobilisten werd geadviseerd om vanaf Eindhoven om te rijden via de A67 en de A73. Vanaf Weert adviseerde de politie om via de N280 en A73 te rijden.

Rond 18:00 uur meldde de politie dat de A2 ter hoogte van Grathem in de zuidelijke richting weer open is voor verkeer.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen