Overslaan en naar de inhoud gaan

Ravage door plofkraak bij Kerkrade: daders gevlucht

Geplaatst opmaandag 24 mei 2021 - 8:29

Criminelen hebben vlak over de grens bij Kerkrade een ravage aangericht met een plofkraak. Brokstukken van de winkel waarin de geldautomaat zat, lagen in de wijde omgeving verspreid.

De criminelen sloegen rond 1:15 uur toe bij een pinautomaat op de Voccartstra├če in het Duitse Herzogenrath, op een steenworp afstand van de landsgrens en de Kerkraadse Nieuwstraat.

Video track'88

Ravage
Een muur van de winkel waarin de geldautomaat gevestigd zat, ligt gedeeltelijk in puin. De brokstukken zijn in de omgeving terechtgekomen. Inwoners in de wijde omgeving hebben de harde knal gehoord.

De Duitse politie heeft onderzoek verricht.

Gevlucht
De daders zijn volgens getuigen op een scooter richting Limburg gevlucht. Er is voor zover bekend nog niemand aangehouden.

Deze geldautomaat was al eerder doelwit van plofkrakers. Op 23 april 2020 richtten criminelen ook al een ravage aan bij de pinautomaat die achter in een schoenenwinkel gevestigd zit.

Lees ook: Kerkradenaren uit slaap gehouden door plofkraak

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen