Overslaan en naar de inhoud gaan

Ratelband verkoopt Ratelband in Kanne

Geplaatst opmaandag 5 juni 2017 - 14:18

Positiviteitsgoeroe Emile Ratelband heeft sindskort zijn intrek genomen in Kanne, en doet daar volop mee aan het buurtleven.

Tijdens een garagesale staat de bekende motivatiecoach zaterdag zelf aan de straatstenen om overgebleven exemplaren van zijn boeken aan de man te brengen.

Twee euro
'Nederland in de War', 'Tsjakka', Hoe vind ik mijn lief'' en, voor de Duitssprekenden, 'Der Feuerläufer' liggen opgestapeld te koop voor twee euro per stuk. En dan kun je meteen om een handtekening vragen. Heb je geen zin om te lezen maar heb je wel behoefte aan wat Ratelbandiaanse inspiratie, dan heeft hij ook nog enkele levensgrote kartonnen versies van zichzelf in de aanbieding.

Dochter
Emile Ratelband woont sinds kort in Kanne, op een steenworp afstand van de grens met Maastricht. De nieuwbakken buurman van Tom Dumoulin is hierheen verhuisd omdat hij dichter bij zijn dochter wil wonen.

Lees ook: Positiviteitsgoeroe Emile Ratelband verhuist naar Limburg

Lees alles over Pinkpop en ander festivalnieuws in de festivalrubriek.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Positiviteitsgoeroe Emile Ratelband verhuist naar Limburg
Nieuwe thriller van Michael Berg verschijnt
Michael Berg opnieuw in de race voor Gouden Strop
Aantal Limburgse boekwinkels in zeven jaar gehalveerd
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen