Overslaan en naar de inhoud gaan

Rapper Sjors wordt in boevenpak achtervolgd door Heerlen

Geplaatst opzondag 15 januari 2017 - 12:06

Woordkunstenaar Rapper Sjors is niet altijd druk met muziek bezig. Zo blijkt de Brunssumer niet vies van een spectaculair spelletje met de YouTubers van StukTV.

In de vijfde aflevering van Jachtseizoen van webshow StukTV probeert de breedgeschouderde rapper uit handen te blijven van de YouTubers.

Achtervolging
De spelregels zijn simpel. Rapper Sjors, gehuld in oranje boevenpak, krijgt vier uur de kans om niet gepakt te worden door StukTV. Zij openen de jacht twintig minuten nadat de Brunssumer de gevangenis van kasteel Hoensbroek heeft verlaten met een GPS-tracker op zak, die iedere tien minuten zijn locatie doorstuurt. De 24-jarige rapper moet zich aan een paar regels houden zoals nergens naar binnen gaan, behalve openbare gebouwen. Verder mag hij maar 20 minuten met hetzelfde voertuig rijden.

Vluchtauto
De rapper staat er niet alleen voor. Zijn vader heeft een vluchtauto geregeld. Hij lijkt lekker op weg te zijn, maar na een tijdje dreigt zijn snode plannetje al in de soep te lopen. Rapper Sjors houdt zich braaf aan de regels en wil al direct van auto wisselen om zo zeker te zijn dat hij naar het centrum van Heerlen kan gaan. Maar zijn vader kan de sleutel niet vinden.

Jacht
Uiteindelijk weten ze de tweede vluchtauto toch aan de praat te krijgen en gaan vader en zoon naar Heerlen. Inmiddels is de jacht op de rapper al geopend. Na een wilde achtervolging in het centrum van Heerlen, weten de YouTubers de taalvirtuoos in de kraag te vatten. Helaas is het Rapper Sjors niet gelukt om vier uur lang uit handen van de mannen van StukTV te blijven. Na één uur en negen minuten hebben ze hem al te pakken.

Dylan Haegens
De Brunssumse woordkunstenaar is niet de enige Limburger die al eens heeft geschitterd in Jachtseizoen. YouTuber Dylan Haegens uit Venray ging hem voor.

Lees ook: Rapper Sjors wil in 2017 een volledig album uitbrengen

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Edit - Rapper Sjors Dylan Haegens
YouTube beloont filmpjes Dylan Haegens en Rapper Sjors
Dylan Haegens grijpt naast 'Beste YouTuber'-award
Rapper Sjors legt uit hoe je een goede gigolo wordt
Mijlpaal voor Rapper Sjors: één miljoen views voor zomerhit
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen