Overslaan en naar de inhoud gaan

Rapper Sjors laat fan op geld wachten en rent weg

Geplaatst opvrijdag 26 augustus 2016 - 9:13

Rapper Sjors heeft zich de woede van een vrouwelijke fan op de hals gehaald.

Renée betaalde de Brunssumse breedgeschouderde rapper 50 euro voor een gepersonaliseerde rap als cadeau voor haar vriend. Maar door een fout werd dit bedrag twee keer van haar rekening afgeschreven.

Boos
Omdat Rapper Sjors, ondanks een mailwisseling, verzaakte om 50 euro terug te storten, schakelde het meisje Tim Hofman in. In zijn BNN YouTube-programma #BOOS springt de presentator in de bres voor mensen die onrecht is aangedaan of die een klacht hebben. Tim Hofman reisde daarom af naar Limburg om verhaal te halen bij de rapper.

Confrontatie
Rapper Sjors wordt uitgenodigd om naar een park te komen, waar Tim Hofman en Renée hem confronteren. In eerste instantie groet de rapper de presentator en zijn vrouwelijke fan hartelijk. Maar de sfeer slaat snel om wanneer hij wordt gewezen op het verschuldigde bedrag. "Oké, dat gaan we regelen", zegt de rapper.

Management
Als de BNN-presentator doorvraagt over waar het fout is gegaan, begint de rapper, die doorgaans zijn zegje klaar heeft, te stotteren. "Geen idee Tim. Het management. Je weet hoe die dingen gaan.", zegt hij. Maar het management ter plaatse bellen gaat om de een of andere reden niet. Omdat het toch geregeld lijkt te zijn, wil de presentator de Brunssumer nog een oorkonde aanbieden. "Dat kan ik niet aannemen. Want het ligt aan mijn management en dan lijkt het net of ik 50 euro achter houd", zegt de rapper.

Hazenpad
Vervolgens zet Rapper Sjors het uit het niets op een lopen. Na een wilde achtervolging weet de cameraploeg de Brunssumer toch in de kraag te vatten. Rapper Sjors geeft toe dat hij dit samen met zijn ouders doet en dat zij het 'management' zijn. Hij belooft dat het geregeld wordt met zijn vrouwelijke fan en schudt haar de hand.

Tim Hofman
Eind goed al goed. Hoewel? De woede van de vrouwelijke fan is immers bekoeld. Maar nu is Rapper Sjors weer boos. Niet op zijn fan overigen. Nee, Tim Hofman moet het ontgelden. Hij reageert, zoals het een rapper betaamd, in een rap op Dumpert.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

(Iets) oudere vrouwen opgelet: Rapper Sjors zoekt vriendin
Video: Rapper Sjors schittert in nieuwe zomerclip
'Rapper Sjors werd gedwongen tot eenvoudige rapteksten'
Rapper Sjors legt uit hoe je een goede gigolo wordt
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen