Overslaan en naar de inhoud gaan

Rapper Sjors begint als vlogger: 'Yeah! Let's go!'

Geplaatst opwoensdag 3 mei 2017 - 13:59

Rapper Sjors maakt furore als rapper, televisiepersoonlijkheid en woordenkunstenaar. Maar hij blijkt nog meer in zijn mars te hebben. Zo is de breedgeschouderde Brunssumer sinds kort ook vlogger.

Sterker nog, hij heeft zijn eerste vlog inmiddels online gepost.

Anatomie
De eerste vlog van de rapper begint in de slaapkamer. Aan enthousiasme in ieder geval geen gebrek. De rapper spreekt zijn fans regelmatig toe met zijn kenmerkende 'Yeah, let's go'. Op de muur van Sjors' kamer staan een paar nieuwe rapteksten gekalkt én er hangt een poster van het menselijk lichaam. Uiteraard één van zijn liefhebberijen, zo legt hij zelf uit. De spierbundel wil precies weten wat hij traint. "En de Latijnse benamingen staan erbij", zo zegt hij.

'The plek to be'
Bij het vervolg van zijn rondleiding neemt de rapper de kijkers mee naar de woonkamer én de keuken, waar uiteraard pindakaas op de tafel staat. Vervolgens gaat hij naar de achtertuin. "The plek to be", zoals de rapper het zelf noemt.

Fitness en rappen
Rapper Sjors belooft zijn fans dat hij regelmatig gaat vloggen over fitness en over zijn optredens. Daar zal hij ook exclusieve backstage-beelden laten zien.

Nieuw nummer
Rapper Sjors heeft een nieuwe clip uitgebracht. Met 'YEAH BEN RAPPER' wil hij een plekje veroveren in de hitlijsten.

Lees ook: Rapper 'Yeah' Sjors komt met nieuwe clip

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Rapper Sjors lanceert nieuwe videoclip
Dylan Haegens viert mijlpaal met 24-uurs livestream
Jan Smit slaat vlogger in het gezicht met een vis
(Iets) oudere vrouwen opgelet: Rapper Sjors zoekt vriendin
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen