Overslaan en naar de inhoud gaan

Rapper met 'nieuwe sound' trending op YouTube

Geplaatst opzaterdag 20 januari 2018 - 10:48

Het gaat rapper Jiri Taihuttu (19) voor de wind. Na successen met rapformatie Anbu Nevlo is de nieuwe single van de Venlonaar de lijst van trending-video's op YouTube binnengedrongen.

Jiri11, zoals zijn artiestennaam luidt, mag zich dankzij de videoclip van de single 'Hoi Aangenaam' tijdelijk tot de meest bekeken Nederlanders van het moment rekenen.

Lees ook: Limburgse rapper tekent contract bij Ali B

Voorhoede
Urbanwebsite BALLINNN' omschrijft de artiesten die het nummer maakten, naast Taihuttu zijn ook Jacin Trill en Bokoesam te horen, als 'de voorhoede van de nieuwe sound die aan het opkomen is in Nederland'. Jacin Trill is recent bekend geworden dankzij redelijk absurdistische nummers, waarin hij meer lijkt te mompelen dan dat hij daadwerkelijk zingt. Bokoesam maakte onder meer deel uit van het New Wave-project.

YouTube: ANBU GANG

Ronnie Flex
De rapper weet zich in goed gezelschap; ook de nieuwe videoclips van Ronnie Flex en Taylor Swift worden gretig bekeken op het videoplatform. Vlogger Dylan Haegens uit Venray is ook terug te vinden in de lijst van meest bekeken video's van het moment.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen