Overslaan en naar de inhoud gaan

Rapper met 'nieuwe sound' trending op YouTube

Geplaatst opzaterdag 20 januari 2018 - 10:48

Het gaat rapper Jiri Taihuttu (19) voor de wind. Na successen met rapformatie Anbu Nevlo is de nieuwe single van de Venlonaar de lijst van trending-video's op YouTube binnengedrongen.

Jiri11, zoals zijn artiestennaam luidt, mag zich dankzij de videoclip van de single 'Hoi Aangenaam' tijdelijk tot de meest bekeken Nederlanders van het moment rekenen.

Lees ook: Limburgse rapper tekent contract bij Ali B

Voorhoede
Urbanwebsite BALLINNN' omschrijft de artiesten die het nummer maakten, naast Taihuttu zijn ook Jacin Trill en Bokoesam te horen, als 'de voorhoede van de nieuwe sound die aan het opkomen is in Nederland'. Jacin Trill is recent bekend geworden dankzij redelijk absurdistische nummers, waarin hij meer lijkt te mompelen dan dat hij daadwerkelijk zingt. Bokoesam maakte onder meer deel uit van het New Wave-project.

YouTube: ANBU GANG

Ronnie Flex
De rapper weet zich in goed gezelschap; ook de nieuwe videoclips van Ronnie Flex en Taylor Swift worden gretig bekeken op het videoplatform. Vlogger Dylan Haegens uit Venray is ook terug te vinden in de lijst van meest bekeken video's van het moment.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen