Overslaan en naar de inhoud gaan

Rappe vleugelspeler verlaat Fortuna Sittard transfervrij

Geplaatst opwoensdag 26 juni 2019 - 19:00

Het huwelijk tussen Fortuna Sittard en Gavin Vlijter (22) is stukgelopen. De rappe vleugelspeler krijgt geen nieuw contract van de club.

Dat bevestigt zijn zaakwaarnemer in gesprek met L1.

Voortvarend begin
Vlijter begon nog voortvarend aan het afgelopen seizoen, met speeltijd in de eerste drie wedstrijden. Zeker tegen PSV kreeg hij de handen op elkaar. Een zware blessure gooide echter roet in het eten; het seizoen van de aanvaller zat er direct op. Volgens Sjoerd Ars, technisch manager van Fortuna Sittard, was het de bedoeling dat Vlijter bij de club zou revalideren. Ook als zijn contract was afgelopen. "Maar hij heeft toch besloten elders aan zijn herstel te werken."

Afspraken niet nagekomen
Zaakwaarnemer Humphry Nijman kijkt anders tegen de zaak aan. "Er zijn Gavin bepaalde toezeggingen gedaan, dat zijn contract zou worden verlengd. Opeens was daar geen sprake meer van. Dat zat hem natuurlijk niet lekker", zegt Nijman. "Daarom heeft hij besloten om in zijn woonplaats, Venlo, te revalideren. Daar wordt hij begeleid door een fysiotherapeut. Hij focust zich nu op zijn herstel en dan kijken we verder."

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen