Overslaan en naar de inhoud gaan

Rappe vleugelspeler verlaat Fortuna Sittard transfervrij

Geplaatst opwoensdag 26 juni 2019 - 19:00

Het huwelijk tussen Fortuna Sittard en Gavin Vlijter (22) is stukgelopen. De rappe vleugelspeler krijgt geen nieuw contract van de club.

Dat bevestigt zijn zaakwaarnemer in gesprek met L1.

Voortvarend begin
Vlijter begon nog voortvarend aan het afgelopen seizoen, met speeltijd in de eerste drie wedstrijden. Zeker tegen PSV kreeg hij de handen op elkaar. Een zware blessure gooide echter roet in het eten; het seizoen van de aanvaller zat er direct op. Volgens Sjoerd Ars, technisch manager van Fortuna Sittard, was het de bedoeling dat Vlijter bij de club zou revalideren. Ook als zijn contract was afgelopen. "Maar hij heeft toch besloten elders aan zijn herstel te werken."

Afspraken niet nagekomen
Zaakwaarnemer Humphry Nijman kijkt anders tegen de zaak aan. "Er zijn Gavin bepaalde toezeggingen gedaan, dat zijn contract zou worden verlengd. Opeens was daar geen sprake meer van. Dat zat hem natuurlijk niet lekker", zegt Nijman. "Daarom heeft hij besloten om in zijn woonplaats, Venlo, te revalideren. Daar wordt hij begeleid door een fysiotherapeut. Hij focust zich nu op zijn herstel en dan kijken we verder."

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen