vdl nedcar born reclamezuil stock

Extra geld Economische Zaken voor randweg VDL Nedcar

Het ministerie van Economische Zaken trekt 2,5 miljoen euro extra uit voor een nieuwe randweg rond autofabriek VDL Nedcar in Born.

vdl nedcar born reclamezuil stock
Wiebes: 'Geen toezegging, wel gesprek met VDL Nedcar'

Minister Eric Wiebes van Economische Zaken heeft geen harde toezeggingen gedaan over financiële steun aan VDL Nedcar. De provincie Limburg heeft 10 miljoen euro van de ministeries van Economische Zaken en Klimaat, en Infrastructuur en Watersstaat gevraagd voor de aanpassing van de wegen rond de fabriek.

Aanleg randweg Nederweert lijkt definitief van de baan

Een randweg om Nederweert lijkt definitief van de baan.

Handtekeningen gezet voor rondweg N280 Baexem

Baexem krijgt definitief een randweg, iets ten zuiden van de huidige provinciale weg N280.

Provinciebestuur zet geen streep door randweg Nederweert

Tot teleurstelling van de tegenstanders van een randweg in Nederweert wil de provinciale politiek nog niet definitief een streep zetten door het plan voor die weg.

Komst randweg Nederweert aan zijden draadje

De aanleg van een randweg bij Nederweert hangt aan een zijden draadje. In een statencommissie bleek dat er op dit moment geen meerderheid is voor de weg.

VVD en 50Plus mengen zich in discussie randweg Nederweert

VVD en 50Plus in het Limburgs Parlement vinden dat bij de besluitvorming over een randweg in Nederweert meer rekening moet worden gehouden met de wegverbreding langs de Zuid-Willemsvaart die in Noord-Brabant plaatsvindt.

SP zet vraagtekens bij nieuwe randweg in Nederweert

De SP in het Limburgs Parlement zet grote vraagtekens bij de aanleg van een nieuwe randweg in Nederweert.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten