Overslaan en naar de inhoud gaan

Ramon Voorn weg bij Fortuna

Geplaatst opdinsdag 30 juni 2015 - 7:59

Ramon Voorn staat voor een vertrek bij Fortuna Sittard.

Een gesprek dat de voormalig aanvoerder had met hoofdtrainer Peter van Vossen, bood onvoldoende perspectief voor verdere samenwerking.

Club verlaten
Voorn: "Het ziet er naar uit dat ik de club ga verlaten. Alleen de manier hoe dat gebeurt, daar moeten we nog over spreken." De middenvelder heeft nog een contract voor een jaar in Sittard.

Niets concreet
Volgens Voorn was er sprake was van een goed gesprek, maar waren beide partijen het erover eens dat er op sportief gebied geen toekomst meer weer was. Voorn is inmiddels in gesprek met andere clubs, maar benadrukt dat er nog niets concreet is.

Naar Eredivisie
Van Vossen: "Ramon heeft ambities om naar een hoger niveau te gaan en ik heb hem niet duidelijk kunnen maken dat wij meteen mee gaan doen om de hoogste plekken.
Ik heb de ambitie om zo snel mogelijk door te stoten naar de eredivisie, maar dat gaat in fasen."

Testspelers
Fortuna test de komende dagen de Duitse spits Gökhan Lekesiz (24). De 1,78 meter lange Lekesiz kwam het afgelopen seizoen uit voor RotWeiss Oberhausen (Oberliga, vijfde niveau in Duitsland) en kwam in 25 wedstrijden tot 20 doelpunten. De aanvaller die zijn opleiding genoot bij Borussia Mönchengladbach traint in ieder geval mee tot en met aanstaande vrijdag.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Voorn in gesprek met VVV, geen toekomst voor Jeffrey Vlug
Voorn ontbreekt bij Fortuna tegen VVV
Fortuna onbevangen tegen NAC
Fortuna zes weken zonder Jordie Briels
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen