Overslaan en naar de inhoud gaan

Rámon Verkoeijen wil Bassie & Adriaan op Netflix krijgen

Geplaatst opdonderdag 29 maart 2018 - 20:50

Venraynaar Rámon Verkoeijen en zijn 3FM-collega Mark van der Molen zijn een actie gestart om alle afleveringen van Bassie & Adriaan op Netflix te krijgen.

De 3FM-deejays hebben donderdagmiddag even met Aad van Toor gebeld om te vragen of hij groen licht geeft voor de actie.

Spanje
"Ik heb er iets van meegekregen", zei de inmiddels 75-jarige acrobaat, die in Spanje woont. En Adriaan zou maar wat graag willen dat alle afleveringen van Bassie & Adriaan op streamingdienst Netflix te zien zijn. Klein probleem Netflix doet het niet. "Ik begrijp ook niet waarom ze het niet doen", zei acrobaat Adriaan op 3FM.

Kwaliteit
Volgens Adriaan is er al contact geweest met de populaire streamingdienst. "Maar ze willen het niet hebben omdat de kwaliteit niet van deze tijd is", zegt de acrobaat.

Luisteraar
Om die reden hebben Venraynaar Verkoeijen en zijn collega zich aangesloten bij een initiatief van een van de luisteraars. Ze hebben inmiddels een speciale Facebookpagina opgericht om het vrolijke duo, waar veel mensen mee zijn opgegroeid, alsnog op Netflix te krijgen.

Bassie & Adriaan
Bas (82) en Aad (75) van Toor gelden voor veel generaties al jeugdhelden. Het duo was ruim 35 jaar als Bassie & Adriaan op televisie te zien. Naast de vele televisieseries hebben de clown en de acrobaat in 2015 nog een bioscoopfilm uitgebracht.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen