Overslaan en naar de inhoud gaan

Rámon Verkoeijen wil Bassie & Adriaan op Netflix krijgen

Geplaatst opdonderdag 29 maart 2018 - 20:50

Venraynaar Rámon Verkoeijen en zijn 3FM-collega Mark van der Molen zijn een actie gestart om alle afleveringen van Bassie & Adriaan op Netflix te krijgen.

De 3FM-deejays hebben donderdagmiddag even met Aad van Toor gebeld om te vragen of hij groen licht geeft voor de actie.

Spanje
"Ik heb er iets van meegekregen", zei de inmiddels 75-jarige acrobaat, die in Spanje woont. En Adriaan zou maar wat graag willen dat alle afleveringen van Bassie & Adriaan op streamingdienst Netflix te zien zijn. Klein probleem Netflix doet het niet. "Ik begrijp ook niet waarom ze het niet doen", zei acrobaat Adriaan op 3FM.

Kwaliteit
Volgens Adriaan is er al contact geweest met de populaire streamingdienst. "Maar ze willen het niet hebben omdat de kwaliteit niet van deze tijd is", zegt de acrobaat.

Luisteraar
Om die reden hebben Venraynaar Verkoeijen en zijn collega zich aangesloten bij een initiatief van een van de luisteraars. Ze hebben inmiddels een speciale Facebookpagina opgericht om het vrolijke duo, waar veel mensen mee zijn opgegroeid, alsnog op Netflix te krijgen.

Bassie & Adriaan
Bas (82) en Aad (75) van Toor gelden voor veel generaties al jeugdhelden. Het duo was ruim 35 jaar als Bassie & Adriaan op televisie te zien. Naast de vele televisieseries hebben de clown en de acrobaat in 2015 nog een bioscoopfilm uitgebracht.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen