Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Rámon Verkoeijen weer klusjesman tijdens Serious Request

Geplaatst opmaandag 24 november 2014 - 20:31

3FM-dj Rámon Verkoeijen kruipt volgende maand weer in de huid van klusjesman.

Samen met collega Sander Lantinga gaat de Venraynaar er namens Serious Request weer voor zorgen dat vervelende klusjes leuk worden.

Return of the legends
Radiozender 3FM is duidelijk blij met de terugkeer van het programma. De radiozender spreekt van de 'return of the legends' meldt het AD.

De Klusjesmannen begonnen in 2010 tijdens Serious Request. Vanwege het grote succes besloot tv-omroep BNN het format uit te bouwen en er een tv-programma van te maken. In 2011 en 2012 waren de Klusjesmannen twee keer zeven afleveringen te zien op de tv en werd de uitsmijter 'Tik 'm aan ouwe!' een begrip.

Goede doel
Wie de Klusjemannen wil inhuren kan op de website van Serious Request klusjes doorgeven. Tussen 18 en 23 december komen Rámon en Sander vervolgens langs om geld in te zamelen voor het goede doel.

Het geld dat wordt opgehaald tijdens de elfde editie van Serious Request gaat naar meisjes en vrouwen die slachtoffer zijn van seksueel geweld in conflictgebieden.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie

Gerelateerde berichten

3FM- dj Rámon Verkoeijen loopt Lifeline: 'Ik neem wijn mee'
Rámon Verkoeijen blijft langer bij BNN
Rámon twijfelde: 'Wat ga ik doen? Blijf ik bij 3FM?'
Limburg gul voor Serious Request
Overzicht
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
Volg de Halve Finales LVK bij L1

Wie wordt de opvolger van Spik & Span? 60 liedjes zijn doorgedrongen tot de halve finales van het 43ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. Deze strijden in 3 halve finales in de Muziekgieterij om een finaleplek. Uiteraard beleef je het LVK weer bij L1. Iedere vrijdag om 18:00 op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. Op zaterdag om 13:00 wordt de halve finale herhaald.

Bekijk hier de liedjes van het LVK
Uitgelicht
Januari buuttemaand op L1.nl

Elke dag nieuwe buut om 11.11 uur op L1.nl.

De regionale omroep L1 heeft een enorm rijk archief met radio- en tv-opnames van Limburgse buuttereedners. In de aanloop naar vastelaovend wordt dit genre extra in het zonnetje gezet op L1.nl.

Bekijk hier de buut van de dag
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app