Overslaan en naar de inhoud gaan

Rámon Verkoeijen organiseert Bassie & Adriaan-marathon

Geplaatst opvrijdag 13 april 2018 - 8:39

Goed nieuws voor de échte fans. Venraynaar Rámon Verkoeijen en zijn 3FM-collega Mark van der Molen organiseren een Bassie & Adriaan-marathon.

De liefhebbers moeten dan op 10 mei bij de Vue in Hilversum zijn. Daar worden dan alle afleveringen van De Reis Vol Verrassingen achter elkaar getoond.

Adriaan
Het radioduo bracht dit 'breaking news', zoals ze het zelf noemen, donderdagmiddag tijdens hun uitzending. De 3FM-deejays belden ook even met Aad van Toor over de bioscoopmarathon. "Dat Bassie en Adriaan de marathon gaan lopen? Jongens alstublieft", grapte de inmiddels 75-jarige acrobaat.

Caravan
De Venrayse deejay wist Adriaan ervan te overtuigen om op 10 mei de kijkmarathon te komen openen. De acrobaat had zelfs nog een verrassing in petto. Hij zorgt ervoor dat de bekende Bassie & Adriaan-caravan ook naar Hilversum komt.

Netflix
Verkoeijen en zijn collega zijn ook een actie gestart om alle afleveringen van de jeugdhelden op streamingdienst Netflix te krijgen. Hun actie kreeg veel bijval.

Lees ook: Rámon Verkoeijen wil Bassie & Adriaan op Netflix krijgen

Jeugdhelden
Bas (82) en Aad (75) van Toor gelden voor veel generaties al jeugdhelden. Het duo was ruim 35 jaar als Bassie & Adriaan op televisie te zien. Naast de vele televisieseries hebben de clown en de acrobaat in 2015 nog een bioscoopfilm uitgebracht.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen