Overslaan en naar de inhoud gaan

Rámon Verkoeijen organiseert Bassie & Adriaan-marathon

Geplaatst opvrijdag 13 april 2018 - 8:39

Goed nieuws voor de échte fans. Venraynaar Rámon Verkoeijen en zijn 3FM-collega Mark van der Molen organiseren een Bassie & Adriaan-marathon.

De liefhebbers moeten dan op 10 mei bij de Vue in Hilversum zijn. Daar worden dan alle afleveringen van De Reis Vol Verrassingen achter elkaar getoond.

Adriaan
Het radioduo bracht dit 'breaking news', zoals ze het zelf noemen, donderdagmiddag tijdens hun uitzending. De 3FM-deejays belden ook even met Aad van Toor over de bioscoopmarathon. "Dat Bassie en Adriaan de marathon gaan lopen? Jongens alstublieft", grapte de inmiddels 75-jarige acrobaat.

Caravan
De Venrayse deejay wist Adriaan ervan te overtuigen om op 10 mei de kijkmarathon te komen openen. De acrobaat had zelfs nog een verrassing in petto. Hij zorgt ervoor dat de bekende Bassie & Adriaan-caravan ook naar Hilversum komt.

Netflix
Verkoeijen en zijn collega zijn ook een actie gestart om alle afleveringen van de jeugdhelden op streamingdienst Netflix te krijgen. Hun actie kreeg veel bijval.

Lees ook: Rámon Verkoeijen wil Bassie & Adriaan op Netflix krijgen

Jeugdhelden
Bas (82) en Aad (75) van Toor gelden voor veel generaties al jeugdhelden. Het duo was ruim 35 jaar als Bassie & Adriaan op televisie te zien. Naast de vele televisieseries hebben de clown en de acrobaat in 2015 nog een bioscoopfilm uitgebracht.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen