Overslaan en naar de inhoud gaan

Rámon Verkoeijen krijgt middagshow op 3FM

Geplaatst opwoensdag 16 augustus 2017 - 15:16

De geruchten gingen al een tijdje maar inmiddels is de kogel door de kerk, Venraynaar Rámon Verkoeijen zal samen met collega Mark van der Molen iedere werkdag te horen zijn tussen 16.00 en 18.00 uur op 3FM.

Hun programma vervangt het middagprogramma van Frank van der Lende. Dit laat de NPO weten.

Giel Beelen stopt
Dinsdag werd al bekend dat Frank van der Lende stopt met zijn middagprogramma. Hij verhuist naar het weekend. Woensdag werd ook bekend dat Giel Beelen na bijna 20 jaar gaat stoppen bij 3FM.

Blij
Rámon maakt nu al met Mark het programma 'Mark + Rámon' tussen 14:00 - 16:00 uur. De radio-dj zelf is blij met zijn nieuwe tijdslot. "Jaaaaaaa zin in!!!! Per 2 september heeft #3FM een nieuwe programmering", zo laat hij met een feestelijk icoontje weten via Twitter.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier

Gerelateerde berichten

Limburg gul voor Serious Request
Rámon Verkoeijen volgt Gerard Ekdom op bij 3FM
Blijft Rámon alleen over na vertrek van Timur bij 3FM?
Rámon twijfelt: 'Misschien toch ooit Glazen Huis in'
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen