ANP-352747106

Rámon Verkoeijen na half jaar terug op de radio

Radiodeejay Rámon Verkoeijen is woensdagavond voor het eerst weer te horen bij radiozender NPO 3FM. De Venraynaar was het afgelopen half jaar uit de running vanwege een burn-out.

ANP
Rámon maanden thuis met burn-out: 'Gaat met ups en downs'

Radiodeejay Rámon Verkoeijen zit al maanden thuis met een ernstige burn-out. Inmiddels gaat het al iets beter met de Venraynaar.

ANP
Rámon neemt radiopauze wegens 'persoonlijke omstandigheden'

Radiodeejay Rámon Verkoeijen is voorlopig niet op 3FM te horen. Wegens persoonlijke omstandigheden neemt de Venraynaar de komende tijd een pauze.

3FM-dj Ramón Verkoeijen wil uur langer op radio

3FM-dj Ramón Verkoeijen wil een uur langer op de zender te horen zijn.

Vernieuwd 3FM Serious Request begint in Weert

3FM Serious Request begint dinsdag onder andere in Weert in een volledig vernieuwde opzet.

3FM- dj Rámon Verkoeijen loopt Lifeline: 'Ik neem wijn mee'

3FM-dj Rámon Verkoeijen uit Venray loopt mee voor de actie Serious Request Lifeline.

Rámon Verkoeijen presenteert ook na de zomer middagshow

Venraynaar Rámon Verkoeijen en zijn collega Mark van der Molen zijn ook na de zomervakantie in de middag te horen op radiozender 3FM.

Volgen Rámon Verkoeijen en collega Domien Verschuuren op?

Venraynaar Rámon Verkoeijen en zijn 3FM-collega Mark van der Molen zijn kanshebbers om de ochtendshow van Domien Verschuuren over te nemen.

Rámon Verkoeijen rijdt waterleiding aan gort met 3FM-bus

De Bassie & Adriaan-marathon van Venraynaar Rámon Verkoeijen en zijn 3FM-collega Mark van der Molen was een groot succes. Het opruimen verliep minder succesvol.

Rámon Verkoeijen organiseert Bassie & Adriaan-marathon

Goed nieuws voor de échte fans. Venraynaar Rámon Verkoeijen en zijn 3FM-collega Mark van der Molen organiseren een Bassie & Adriaan-marathon.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten