Overslaan en naar de inhoud gaan

'Ramon Testroote is wethouder onwaardig'

Geplaatst opdinsdag 5 mei 2015 - 10:51

'Wethouder-onwaardig' en 'dom commentaar', zo noemt PVV-fractievoorzitter Michael Heemels de tweet van wethouder Ramon Testroote.

Heemels reageert daarmee op de tweet van Testroote waarin hij Geert Wilders 'een schandvlek voor Venlo' noemt.

Lees ook: 'Wilders is schandvlek voor Venlo'

'Beter iets anders gaan doen'
"Dit kan echt niet. Dat wethoudertje mag nog niet in de schaduw staan van een persoon als Geert Wilders", laat Heemels aan 1limburg weten. Volgens de PVV-voorman van de Limburgse afdeling kan Testroote beter iets anders gaan doen dan wethouder spelen.

Schietpartij
Wilders is de laatste dagen weer veelvuldig in het nieuws nadat er maandag op een bijeenkomst in Amerika werd geschoten. Op die bijeenkomst was Wilders een van de belangrijkste sprekers. Islamitische staat heeft de aanslag op Wilders dinsdag opgeëist.

Lees ook: IS eist aanslag bijeenkomst Wilders op

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

'Schandvlek' Wilders niet onder indruk van Testroote
Testroote heeft spijt van 'onhandige' Wilders tweet
Vluchtelingen in een asielzoekerscentrum
PVV boos over heropening azc Venlo
Michael Heemels weer van Twitter verdwenen
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen