gemeentehuis venlo (27 feb 2020)

Rechtbank wil openheid Venlo over vertrek gemeentesecretaris

De gemeente Venlo moet meer openheid geven over het vertrek van voormalig gemeentesecretaris Piet Lucassen in juni 2017.

Groen licht voor nieuwe Turkse moskee Venlo-Zuid

De Turkse Tevhit-moskee verhuist definitief naar de Venlose Hagerhofweg. De gemeenteraad stemde woensdagavond unaniem in met het plan dat nieuwbouw in Venlo-Zuid mogelijk maakt.

MFA Venlo-oost komt op plek van basisschool

De nieuw te bouwen multifunctionele accommodatie (mfa) Op de Berg in Venlo-oost komt definitief op de plek van basisschool Taal & Lent.

Huurschuld voor Venloos gemeenschapshuis De Witte Kerk

Het gemeenschapshuis De Witte Kerk in Venlo kampt met een huurachterstand van bijna een ton. Die wordt door Venlo niet opgeëist, maar ook niet kwijtgescholden.

Hanno Lamers
CDA Venlo presenteert Hanno Lamers als nieuwe wethouder

Venlonaar Hanno Lamers (46) moet in maart de nieuwe Venlose wethouder van Sociale Zaken worden.

Onderwijs voor kinderen in asielzoekerscentrum Venlo

Venlo gaat de kinderen die verblijven in het asielzoekerscentrum (azc) onderwijs bieden.

Praten over positieve kanten van vluchtelingencrisis

In Venlo vindt dinsdagavond een bijeenkomst plaats om te praten over de vluchtelingencrisis. De avond wordt georganiseerd door VPRO Tegenlicht.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten