Overslaan en naar de inhoud gaan

Rammstein is eerste headliner van Pinkpop

Geplaatst opdinsdag 20 oktober 2015 - 12:58

De Duitse metalband Rammstein is de eerste hoofdact van Pinkpop. De groep sluit zaterdag 11 juni de tweede dag van het meerdaagse festival in Landgraaf af.

Dat meldt Dagblad de Limburger op basis van informatie uit betrouwbare bron. Rammstein werkt op dit moment aan een nieuw album en kondigt voor 2016 een wereldtournee aan. In 2010 stond de Duitse metalband voor de laatste keer op Pinkpop.

Headliners
Pinkpop wordt in 2016 niet gehouden met Pinksteren, maar op 10, 11 en 12 juni. Dit jaar waren de Foo Fighters (moesten uiteindelijk verstek laten gaan na de beenbreuk van Dave Grohl), Robbie Wiliams en Muse te bewonderen als Pinkpop-headliners.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Volledig tijdschema Pinkpop 2016 bekend
Geruchtencircuit: Welke headliners komen naar Pinkpop?
Kranten over Pinkpop 2016: 'een 6,5'
Pinkpop-recensie Rammstein: 'Vertrouwde pyroshow'
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen