Overslaan en naar de inhoud gaan

Rammstein is eerste headliner van Pinkpop

Geplaatst opdinsdag 20 oktober 2015 - 12:58

De Duitse metalband Rammstein is de eerste hoofdact van Pinkpop. De groep sluit zaterdag 11 juni de tweede dag van het meerdaagse festival in Landgraaf af.

Dat meldt Dagblad de Limburger op basis van informatie uit betrouwbare bron. Rammstein werkt op dit moment aan een nieuw album en kondigt voor 2016 een wereldtournee aan. In 2010 stond de Duitse metalband voor de laatste keer op Pinkpop.

Headliners
Pinkpop wordt in 2016 niet gehouden met Pinksteren, maar op 10, 11 en 12 juni. Dit jaar waren de Foo Fighters (moesten uiteindelijk verstek laten gaan na de beenbreuk van Dave Grohl), Robbie Wiliams en Muse te bewonderen als Pinkpop-headliners.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen

Gerelateerde berichten

Volledig tijdschema Pinkpop 2016 bekend
Geruchtencircuit: Welke headliners komen naar Pinkpop?
Kranten over Pinkpop 2016: 'een 6,5'
Pinkpop-recensie Rammstein: 'Vertrouwde pyroshow'
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen