Overslaan en naar de inhoud gaan

Rammer politiebureau de komende weken vast

Geplaatst opmaandag 21 oktober 2019 - 16:32

De Brunssumer die ervan verdacht wordt vrijdagochtend het politiebureau in Kerkrade met zijn auto te hebben geramd, blijft de komende twee weken vastzitten.

Dat heeft de rechter-commissaris maandag op besloten.

Lees ook: Brunssumer (30) opgepakt voor binnenrijden politiebureau

Vloeistoffen
De 30-jarige man zou zijn voertuig achteruit in het politiepand aan de Kerkradersteenweg hebben geplant. Dat gebeurde om 5:00 uur in de ochtend. In de auto lagen kannen met een nog onbekende vloeistof. Er is een poging gedaan om die in brand te steken.

Geen gewonden
Twee agenten waren ten tijde van het incident in het gebouw aanwezig. Mede doordat zij elders in het gebouw zaten, raakte niemand gewond. De man gaf zichzelf een uur later aan bij de politie.

Lees ook: Politiebureau Kerkrade langer dicht na rammen pand

Bureau gesloten
Het bureau aan de Kerkradersteenweg is op zijn minst tot en met woensdag gesloten. Het is dicht sinds afgelopen vrijdag. Mensen die de politie nodig hebben kunnen terecht op de bureaus van Brunssum en Heerlen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win een maand lang gratis campagne bij L1

Limburg gaat weer open! Dat is goed nieuws voor alle Limburgers, voor ons en zeker ook voor u als Limburgse ondernemer. Eindelijk kunt u weer doen waar u het beste in bent, ondernemen. Dat moeten we vieren vinden we bij L1 en daarom geven wij nu een maand lang gratis campagne weg!

Test uw kennis in de L1 75-jaar jubileumquiz en misschien bent u gratis een hele maand lang zicht- of hoorbaar op L1 TV of L1 Radio!

Doe de L1 75-jaar Jubileumquiz
Uitgelicht
Schiet ook mee met het OLS dankzij de gratis app. Geef je hier op!

Dankzij de gratis OLS-app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. 'Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Geef je hier op
Uitgelicht
Tour de L1mbourg viert nieuwe start na coronacrisis

Na maanden van lockdown en coronabeperkingen, gaat L1 drie weken lang de provincie in. Het wielerprogramma Tour de L1mbourg staat zo symbool voor een nieuwe start. “Pas nu merk je hoe belangrijk het is om samen te komen, om samen die sportzomer te beleven. In Tour de L1mbourg koesteren we dat sentiment dit jaar.”

Van zaterdag 26 juni t/m zondag 18 juli iedere dag op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen