Overslaan en naar de inhoud gaan

Rammer politiebureau de komende weken vast

Geplaatst opmaandag 21 oktober 2019 - 16:32

De Brunssumer die ervan verdacht wordt vrijdagochtend het politiebureau in Kerkrade met zijn auto te hebben geramd, blijft de komende twee weken vastzitten.

Dat heeft de rechter-commissaris maandag op besloten.

Lees ook: Brunssumer (30) opgepakt voor binnenrijden politiebureau

Vloeistoffen
De 30-jarige man zou zijn voertuig achteruit in het politiepand aan de Kerkradersteenweg hebben geplant. Dat gebeurde om 5:00 uur in de ochtend. In de auto lagen kannen met een nog onbekende vloeistof. Er is een poging gedaan om die in brand te steken.

Geen gewonden
Twee agenten waren ten tijde van het incident in het gebouw aanwezig. Mede doordat zij elders in het gebouw zaten, raakte niemand gewond. De man gaf zichzelf een uur later aan bij de politie.

Lees ook: Politiebureau Kerkrade langer dicht na rammen pand

Bureau gesloten
Het bureau aan de Kerkradersteenweg is op zijn minst tot en met woensdag gesloten. Het is dicht sinds afgelopen vrijdag. Mensen die de politie nodig hebben kunnen terecht op de bureaus van Brunssum en Heerlen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen