Overslaan en naar de inhoud gaan

Rammer politiebureau de komende weken vast

Geplaatst opmaandag 21 oktober 2019 - 16:32

De Brunssumer die ervan verdacht wordt vrijdagochtend het politiebureau in Kerkrade met zijn auto te hebben geramd, blijft de komende twee weken vastzitten.

Dat heeft de rechter-commissaris maandag op besloten.

Lees ook: Brunssumer (30) opgepakt voor binnenrijden politiebureau

Vloeistoffen
De 30-jarige man zou zijn voertuig achteruit in het politiepand aan de Kerkradersteenweg hebben geplant. Dat gebeurde om 5:00 uur in de ochtend. In de auto lagen kannen met een nog onbekende vloeistof. Er is een poging gedaan om die in brand te steken.

Geen gewonden
Twee agenten waren ten tijde van het incident in het gebouw aanwezig. Mede doordat zij elders in het gebouw zaten, raakte niemand gewond. De man gaf zichzelf een uur later aan bij de politie.

Lees ook: Politiebureau Kerkrade langer dicht na rammen pand

Bureau gesloten
Het bureau aan de Kerkradersteenweg is op zijn minst tot en met woensdag gesloten. Het is dicht sinds afgelopen vrijdag. Mensen die de politie nodig hebben kunnen terecht op de bureaus van Brunssum en Heerlen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen