Overslaan en naar de inhoud gaan

Rammer politiebureau de komende weken vast

Geplaatst opmaandag 21 oktober 2019 - 16:32

De Brunssumer die ervan verdacht wordt vrijdagochtend het politiebureau in Kerkrade met zijn auto te hebben geramd, blijft de komende twee weken vastzitten.

Dat heeft de rechter-commissaris maandag op besloten.

Lees ook: Brunssumer (30) opgepakt voor binnenrijden politiebureau

Vloeistoffen
De 30-jarige man zou zijn voertuig achteruit in het politiepand aan de Kerkradersteenweg hebben geplant. Dat gebeurde om 5:00 uur in de ochtend. In de auto lagen kannen met een nog onbekende vloeistof. Er is een poging gedaan om die in brand te steken.

Geen gewonden
Twee agenten waren ten tijde van het incident in het gebouw aanwezig. Mede doordat zij elders in het gebouw zaten, raakte niemand gewond. De man gaf zichzelf een uur later aan bij de politie.

Lees ook: Politiebureau Kerkrade langer dicht na rammen pand

Bureau gesloten
Het bureau aan de Kerkradersteenweg is op zijn minst tot en met woensdag gesloten. Het is dicht sinds afgelopen vrijdag. Mensen die de politie nodig hebben kunnen terecht op de bureaus van Brunssum en Heerlen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen