Overslaan en naar de inhoud gaan

Ramkraak met gestolen auto bij tankstation Maastricht

Geplaatst opzondag 14 april 2019 - 12:58

Bij een tankstation aan de Hoge Weerd in Maastricht is in de nacht van zaterdag op zondag een ramkraak gepleegd met een gestolen auto.

De auto werd eerder die nacht gestolen, zegt een woordvoerder van de politie.

Hazenpad
Rond 4:30 uur reed de gestolen auto op het tankstation in. Hierbij raakte een muur flink beschadigd. Toen hulpdiensten bij het tankstation arriveerden, hadden de daders al het hazenpad verkozen boven een vervolgactie op de ramkraak. In het tankstation is niets gestolen.

Camerabeelden
Er is nog geen verdachte gearresteerd. De politie is een buurtonderzoek gestart en bekijkt de camerabeelden van het tankstation.

De gestolen auto is door de politie in beslag genomen.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen