Overslaan en naar de inhoud gaan

Ramkraak met gestolen auto bij tankstation Maastricht

Geplaatst opzondag 14 april 2019 - 12:58

Bij een tankstation aan de Hoge Weerd in Maastricht is in de nacht van zaterdag op zondag een ramkraak gepleegd met een gestolen auto.

De auto werd eerder die nacht gestolen, zegt een woordvoerder van de politie.

Hazenpad
Rond 4:30 uur reed de gestolen auto op het tankstation in. Hierbij raakte een muur flink beschadigd. Toen hulpdiensten bij het tankstation arriveerden, hadden de daders al het hazenpad verkozen boven een vervolgactie op de ramkraak. In het tankstation is niets gestolen.

Camerabeelden
Er is nog geen verdachte gearresteerd. De politie is een buurtonderzoek gestart en bekijkt de camerabeelden van het tankstation.

De gestolen auto is door de politie in beslag genomen.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen