Overslaan en naar de inhoud gaan

Ramen en deuren Roermond mogen weer open

Geplaatst opdonderdag 18 december 2014 - 15:45

De ramen en deuren in Roermond mogen weer open.

Na de brand dinsdagavond in jachthaven Het Steel gaven de hulpdiensten het advies om ramen en deuren gesloten te houden vanwege het vrijgekomen asbest en de fikse rookontwikkeling.

Advies ingetrokken
Sinds donderdagmiddag is dat advies niet meer van kracht. Volgens de gemeente Roermond mogen de ramen en deuren weer open.

Werkzaamheden op schema
Eerder op donderdag gaf burgemeester Cammaert al aan dat de schoonmaakwerkzaamheden in Roermond op schema liggen. Volgens de burgemeester zijn er op dit moment zeventig asbestruimers aan het werk in de stad, om de binnenstad asbestvrij te krijgen. "Wellicht lukt het om zaterdag daarmee klaar te zijn", voegde hij daaraan toe.

Lees ook: Cammaert: 'Opruimen asbest Roermond ligt op schema'

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Treinen stoppen niet in Roermond vanwege asbestgevaar
Cammaert: 'Opruimen asbest Roermond ligt op schema'
Sommige zaken in Roermond zijn toch open
Cammaert: 'Asbest Roermond sneller weg dan gedacht'
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen