Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Ramen en deuren Roermond mogen weer open

Geplaatst opdonderdag 18 december 2014 - 15:45

De ramen en deuren in Roermond mogen weer open.

Na de brand dinsdagavond in jachthaven Het Steel gaven de hulpdiensten het advies om ramen en deuren gesloten te houden vanwege het vrijgekomen asbest en de fikse rookontwikkeling.

Advies ingetrokken
Sinds donderdagmiddag is dat advies niet meer van kracht. Volgens de gemeente Roermond mogen de ramen en deuren weer open.

Werkzaamheden op schema
Eerder op donderdag gaf burgemeester Cammaert al aan dat de schoonmaakwerkzaamheden in Roermond op schema liggen. Volgens de burgemeester zijn er op dit moment zeventig asbestruimers aan het werk in de stad, om de binnenstad asbestvrij te krijgen. "Wellicht lukt het om zaterdag daarmee klaar te zijn", voegde hij daaraan toe.

Lees ook: Cammaert: 'Opruimen asbest Roermond ligt op schema'

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Treinen stoppen niet in Roermond vanwege asbestgevaar
Cammaert: 'Opruimen asbest Roermond ligt op schema'
Sommige zaken in Roermond zijn toch open
Cammaert: 'Asbest Roermond sneller weg dan gedacht'
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen