Ralph Hamers (8 jul 2020)

Wrakingsverzoek voormalig topman ING Ralph Hamers afgewezen

Het Gerechtshof in Den Haag heeft vrijdag een wrakingsverzoek van oud ING-topman Ralph Hamers uit Simpelveld afgewezen.

Ralph Hamers (8 jul 2020)
Topbankier uit Simpelveld voor rechter vanwege witwasfraude

Ex-topman van ING Ralph Hamers uit Simpelveld moet voor het gerechtshof een verklaring afleggen over het mogelijk maken van witwaspraktijken door die bank.

ANP-405819579
'ING-topman Ralph Hamers uit Simpelveld naar Zwitserse bank'

Topman Ralph Hamers van ING wordt de nieuwe man aan het roer bij de Zwitserse bank UBS.

'Goede hoop op vervolging ING-baas Hamers'

Financieel activist Pieter Lakeman is er behoorlijk zeker van dat de Simpelveldse ING-baas Ralph Hamers uiteindelijk zal worden vervolgd vanwege de witwaskwestie bij de bank.

Opslag ING-topman ondanks dreigende megaboete

ING heeft topman Ralph Hamers uit Simpelveld begin dit jaar een salarisverhoging van 50 procent gegeven ondanks dat toen al een half jaar duidelijk was dat een megaboete voor de bank in de lucht hing.

Den Haag eiste lager salaris voor ING-topman Ralph Hamers

Toenmalig minister Dijsselbloem van Financiën eiste in 2013 een lager salaris voor ING-topman Ralph Hamers.

ANP
Tweede Kamer wil ING-topman Hamers aan de tand voelen

De Tweede Kamer wil de ING-top aan de tand voelen over het ongestoorde witwassen van honderden miljoenen euro's door klanten van de bank.

Activist wil vervolging Hamers en spant procedure aan

Financieel activist Pieter Lakeman wil dat het Openbaar Ministerie (OM) topman Ralph Hamers van ING strafrechtelijk gaat vervolgen en spant een procedure aan.

'ING had voor de rechter moeten komen'

ING had er nooit vanaf mogen komen met een schikking, maar had volgens voormalig SP-kamerlid Jan de Wit strafrechtelijk vervolgd moeten worden.

ING-topman Hamers opnieuw flink onder vuur

Opnieuw is er forse kritiek op de in Simpelveld geboren ING-topman Ralph Hamers, ditmaal vanwege de grote witwasaffaire bij de bank.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten