Sander Derikx

Bolide van rallyrijder Derikx terug uit Afrika

Rallyrijder Sander Derikx is blij dat zijn bolide waarmee hij de Africa-Eco-Rally reed weer heelhuids terug uit Afrika is.

Buggy Sander Derikx
Forse tijdstraf Derikx na sterke opening Africa Eco Race

Sander Derikx heeft op de openingsdag van de Africa Eco Race direct van zich doen spreken.

Guillaume Martens uit Meerssen, Dakar 2019 (22 okt 2019)
Guillaume Martens na twee etappes 26ste in Dakar Rally

Guillaume Martens staat na twee etappes in de Dakar Rally op de 26ste plaats bij de kistrijders en 107e in het algemeen klassement bij de motorrijders.

Coureur Guido Martens
Dakar-bus van motorcoureur uit Meerssen gestolen

In de voorbereiding op de rally Parijs-Dakar is de witte bus gestolen van coureur Guido Martens uit Meerssen. De bus dient als transportmiddel voor zijn motor, waarmee hij deelneemt aan de race, en materiaalwagen.

Tractor over de kop, bestuurder ernstig gewond

De bestuurder van een tractor is zondagmiddag ernstig gewond geraakt toen het voertuig bij het afdalen van een berg over de kop ging.

Vossen en Berkhof negende in ELE Rally

Henk Vossen is in de 55e editie van de ELE Rally als negende geëindigd.

Sander Derikx solo in Africa Eco Race

Sander Derikx is van plan de Africa Eco Race in 2020 in zijn eentje in een buggy te gaan rijden.

Vossen hoopt op winterse omstandigheden in Monte Carlo

Henk Vossen had op winterse omstandigheden gehoopt in de Rally van Monte Carlo, die donderdag in Gap begint, maar dat valt vooralsnog tegen.

Henk Vossen hoopt op veel sneeuw in Rally Monte Carlo

De Tegelse rallyrijder Henk Vossen gaat volgende week voor de tiende keer de Rally van Monte Carlo rijden. De coureurs leggen in vier dagen tijd bijna 1400 km af en moeten daarin zestien (nachtelijke) proeven afleggen.

Rallyrijder Derikx verheugt zich op aankomst in Dakar

Sander Derikx, John Berkvens en Paul Peters zijn in de Africa Eco Raid nog enkele dagen verwijderd van Dakar, de finishplaats van een tocht door de woestijn.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten