Overslaan en naar de inhoud gaan

Ralf Seuntjens over late treffer: meer geluk dan wijsheid

Geplaatst opzaterdag 9 december 2017 - 20:59

Ralf Seuntjens mocht zaterdag van de medische staf van VVV hooguit een kwartiertje meedoen in de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen. Aan die korte periode had hij genoeg om een punt te redden voor de Venlonaren.

VVV stond met 2-1 achter, maar invaller Seuntjens zorgde er vijf minuten voor tijd voor dat de Venlonaren toch met een punt in de zak naar het zuiden afreizen. "Al was het meer geluk dan wijsheid", erkende Seuntjens. "Ik zag die bal aankomen en kon nog net m'n voet optillen. Ik raakte 'm met de punt van m'n voet. De keeper kon daardoor niet meer reageren, hij viel mooi binnen."

Lees ook: Invaller Seuntjens redt punt voor VVV in slotminuten

Vleeswond
In aanloop naar het duel kampte de spits met een vleeswond. De medici waren er bang voor dat de gelijmde wond op zijn knie weer zou openspringen als hij langer dan een kwartier zou spelen.

Schlemiel
De VVV'er was vorige week met een eigen doelpunt in de verloren thuiswedstrijd tegen AZ (0-2) nog de schlemiel. Seuntjens hield ook een kapotte knie over aan dat duel. "Die wond is nog steeds open. Het risico dat ik erop zou vallen was te groot. Maar de trainer wilde me er toch bij hebben voor het laatste kwartier. De fysiotherapeut zei: als je erin komt, gaan we toch alleen maar ballen in de zestien pompen, dan is er weinig kans dat er iets met je knie gebeurt. Mooi dat het zo uitpakt."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen