Seuntjens stapt over naar De Graafschap

Ralf Seuntjens stapt over naar De Graafschap. De 30-jarige aanvaller komt van VVV-Venlo.

VVV-Venlo beëindigt per direct samenwerking met Seuntjens

In goed overleg tussen beide partijen heeft VVV-Venlo het contract van Ralf Seuntjens per direct ontbonden. De omgeschoolde middenvelder komt de laatste twee duels van dit seizoen niet meer in actie.

VVV-Venlo zet Seuntjens uit selectie

Middenvelder Ralf Seuntjens (30) ontbreekt in de selectie van VVV-Venlo voor de uitwedstrijd van dinsdag tegen sc Heerenveen. Hij is uit de selectie gezet.

Ralf Seuntjens verlaat VVV-Venlo met pijn in het hart

De 29-jarige Ralf Seuntjens verlaat VVV-Venlo aan het einde van dit seizoen.

Seun of God tegen broertje: 'Jullie trapten alles lang'

Voor de zevende keer in hun carrière stonden broers Ralf (29) en Mats (26) Seuntjens tegenover elkaar op een voetbalveld. Tot zaterdag was de onderlinge score in balans, maar door de nederlaag van VVV-Venlo bij AZ (3-0) staat Ralf op achterstand.

Ralf Seuntjens over late treffer: meer geluk dan wijsheid

Ralf Seuntjens mocht zaterdag van de medische staf van VVV hooguit een kwartiertje meedoen in de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen. Aan die korte periode had hij genoeg om een punt te redden voor de Venlonaren.

Invaller Seuntjens redt punt voor VVV in slotminuten

In een ijskoud Heerenveen heeft VVV-Venlo in de slotfase een punt uit het vuur weten te slepen. Ralf Seuntjens was aan Venlose zijde de gevierde man: 2-2.

Seuntjens en Rutten langer bij VVV-Venlo

Ralf Seuntjens en Moreno Rutten hebben allebei voor twee seizoenen bijgetekend bij VVV.

Matchwinner Seuntjens: het begin moet scherper

VVV-Venlo zal maandag in het duel tegen FC Den Bosch scherper uit de startblokken moeten komen.

VVV verpulvert Achilles in carnavalskraker

In Groesbreek mogen ze dan ook carnaval vieren, toch wordt er na VVV - Achilles alleen in Venlo nog de polonaise gelopen. VVV was vrijdagavond in De Koel namelijk veel en veel te sterk voor de bezoekers. 4-0.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten