Ralf Krewinkel

Krewinkel nieuwe baas van afvalinzamelaar RWM

Ralf Krewinkel is benoemd tot directeur-bestuurder van de Reinigingsdienst Westelijke Mijnstreek (RWM) in Sittard. De ex-burgemeester van Heerlen en daarvoor van Beek gaat op 1 december aan de slag.

'Ralf Krewinkel mogelijk nieuwe directeur Roda'

Ralf Krewinkel is in beeld als nieuwe algemeen directeur van voetbalclub Roda JC.

Kerkrade krijgt veeg uit de pan om plaatsen beelden

Kerkrade moet de bewakingsbeelden waarop een journalist van De Limburger te zien is, direct offline halen.

Journalist eist schadevergoeding van Kerkrade voor beelden

Journalist Ruben van Erp eist van Kerkrade een schadevergoeding van 7500 euro. De gemeente zette beelden van de verslaggever online waarop hij te zien is bij de deur van de raadszaal waar in een besloten vergadering de burgemeestersbenoeming werd besproken.

Krant eist dat Kerkrade beelden journalist verwijdert

De Limburger spant een kort geding aan tegen de gemeente Kerkrade, waarin de krant eist dat Kerkrade beelden van een journalist van de gemeentelijke website verwijdert.

Kerkrade zet beelden 'luistervinkende' verslaggever online

De gemeente Kerkrade heeft bewakingsbeelden uit het gemeentehuis online geplaatst, die gemaakt zijn tijdens de besloten raadsvergadering waarin de nieuwe burgemeesterkandidaten werden besproken.

Krewinkel met ingang van maandag burgemeester-af

Ralf Krewinkel wordt per maandag 18 maart ontslagen als burgemeester van Heerlen.

Journalist niet vervolgd na Krewinkel-affaire

Er komt geen strafrechtelijk onderzoek naar Ruben van Erp, journalist van De Limburger. Hij zou een geheime vergadering van de gemeente Kerkrade hebben afgeluisterd. Uit deze vergadering bleek dat Ralf Krewinkel had gesolliciteerd op de vacante burgemeesterspost in Kerkrade.

'Kerkraadse raad wilde krantenjournalist weren'

Burgemeester Jos Som van Kerkrade heeft maandag persoonlijk voorkomen dat er een voorstel behandeld zou worden om een krantenjournalist te weren uit een commissievergadering.

Heerlense raad eist alsnog uitleg van Bovens

De gemeenteraad van Heerlen neemt geen genoegen met de schriftelijke antwoorden van gouverneur Theo Bovens naar aanleiding van de burgemeestersrel.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten