Overslaan en naar de inhoud gaan

Raf van de Riet tekent eerste profcontract bij PSV

Geplaatst opwoensdag 19 januari 2022 - 10:52

Raf van de Riet heeft zijn eerste profcontract getekend bij PSV. De 15-jarige speler uit Sevenum tekent een contract tot en met 2024 bij de Eindhovenaren.

Raf van de Riet is de jongere broer van Milan van de Riet, die ook al een profcontract bij PSV heeft.

Verdediger
Raf van de Riet is een linkervleugelverdediger, die sinds 2014 in de jeugdelftallen van PSV speelt. Sinds dit seizoen komt hij in actie voor PSV onder 17. Tot nu toe doorliep hij alle hogere jeugdelftallen bij de Eindhovenaren. Daarnaast speelde hij afgelopen november als jeugdinternational bij Oranje onder 16 jaar.

Broer
Oudere broer Milan van de Riet tekende in de zomer van 2020 al zijn eerste profcontract bij PSV. Milan is 18 jaar en speelt bij PSV onder 18 jaar.

Lees ook: Talent Van de Riet (17) tekent eerste profcontract bij PSV

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen