Overslaan en naar de inhoud gaan

Radiozender stopt live-uitzending na ruzie met familie Kraft

Geplaatst opvrijdag 24 februari 2017 - 17:23

De live-uitzending van het Auw Wieverbal in Valkenburg door Falcon Radio is donderdagavond plotsklaps gestopt. Reden is een conflict tussen de zender en de familie Kraft.

Dat valt te lezen op de Facebookpagina van Falcon Radio.

Excuses
Daar biedt de radiozender excuses aan voor het abrupte afbreken van de uitzending. De zender besloot daar naar eigen zeggen toe omdat de organisatie van het Auw Wieverbal zich niet aan afspraken hield.

Volgens De Limburger draait het conflict om een optreden van DJ Marvin. Die trad op tijdens de pauzes van het carnavalsevenement, terwijl in voorgaande jaren Falcon Radio de programmering op die momenten verzorgde.

Grote onvrede
Roger Franssen van Falcon Radio zegt tegen de krant dat hij twee weken geleden hoorde van het optreden van DJ Marvin, waarna hij zijn onvrede daarover uitte. Daarop kreeg hij naar eigen zeggen de toezegging dat de dj - die door Beppie's zoon Rob Knubben geboekt was - afgezegd zou worden. Donderdagavond bleek de dj toch op het programma te staan waarna er volgens De Limburger een woordenwisseling ontstond tussen Knubben en Franssen. Daarna besloot Falcon Radio de live-uitzending abrupt te beëindigen.

Op Facebook haalt Franssen hard uit naar de familie Kraft. "Er is een familie in het Limburgse Heuvelland die meent dat ze boven alles en iedereen staat. Ze menen dat ze zich nergens aan hoeven te houden, zij zijn immers de 'beroemde & beruchte' familie die alle evenementen naar zich toe trekken en daar heel veel geld aan verdienen", zo schrijft de zender.

Zwarte piet
Rob Knubben zelf is zich van geen kwaad bewust. "Dat DJ Marvin zou optreden is gewoon een besluit van de organisatie. Maar op de een of andere manier krijg ik daar de zwarte piet voor toebedeeld", vertelt hij de krant.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Carnavalsclub wil af van Beppie Kraft vanwege zoon
Zoon Beppie: 'Alleen maar verliezers door conflict'
Auw Wieverbal: geen buitenbarren in Grote Straat
Lempkesoptocht in Valkenburg afgelast
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen