Overslaan en naar de inhoud gaan

Radiozender stopt live-uitzending na ruzie met familie Kraft

Geplaatst opvrijdag 24 februari 2017 - 17:23

De live-uitzending van het Auw Wieverbal in Valkenburg door Falcon Radio is donderdagavond plotsklaps gestopt. Reden is een conflict tussen de zender en de familie Kraft.

Dat valt te lezen op de Facebookpagina van Falcon Radio.

Excuses
Daar biedt de radiozender excuses aan voor het abrupte afbreken van de uitzending. De zender besloot daar naar eigen zeggen toe omdat de organisatie van het Auw Wieverbal zich niet aan afspraken hield.

Volgens De Limburger draait het conflict om een optreden van DJ Marvin. Die trad op tijdens de pauzes van het carnavalsevenement, terwijl in voorgaande jaren Falcon Radio de programmering op die momenten verzorgde.

Grote onvrede
Roger Franssen van Falcon Radio zegt tegen de krant dat hij twee weken geleden hoorde van het optreden van DJ Marvin, waarna hij zijn onvrede daarover uitte. Daarop kreeg hij naar eigen zeggen de toezegging dat de dj - die door Beppie's zoon Rob Knubben geboekt was - afgezegd zou worden. Donderdagavond bleek de dj toch op het programma te staan waarna er volgens De Limburger een woordenwisseling ontstond tussen Knubben en Franssen. Daarna besloot Falcon Radio de live-uitzending abrupt te beƫindigen.

Op Facebook haalt Franssen hard uit naar de familie Kraft. "Er is een familie in het Limburgse Heuvelland die meent dat ze boven alles en iedereen staat. Ze menen dat ze zich nergens aan hoeven te houden, zij zijn immers de 'beroemde & beruchte' familie die alle evenementen naar zich toe trekken en daar heel veel geld aan verdienen", zo schrijft de zender.

Zwarte piet
Rob Knubben zelf is zich van geen kwaad bewust. "Dat DJ Marvin zou optreden is gewoon een besluit van de organisatie. Maar op de een of andere manier krijg ik daar de zwarte piet voor toebedeeld", vertelt hij de krant.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Carnavalsclub wil af van Beppie Kraft vanwege zoon
Zoon Beppie: 'Alleen maar verliezers door conflict'
Auw Wieverbal: geen buitenbarren in Grote Straat
Lempkesoptocht in Valkenburg afgelast
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen