Overslaan en naar de inhoud gaan

Radiopresentator vertrekt na 18 jaar bij L1

Geplaatst opmaandag 29 april 2019 - 21:03

Radiopresentator Tim op het Broek (36) vertrekt bij L1. Hij verruilt de Limburgse omroep voor een avontuur bij KINK, een landelijk radiostation 'voor liefhebbers van alternatieve muziek'.

De dj kondigde maandag zelf zijn vertrek aan, tijdens de uitzending. Hij werkte achttien jaar voor L1.

Best pittig
Op het Broek weet nog goed hoe hij bij de omroep binnenkwam. "Mijn vader bracht me naar het station en daar nam ik de trein naar Omroep Limburg, zoals dat toen nog heette. Een week lang keek ik mijn ogen uit. Via heel wat omwegen kreeg ik uiteindelijk de mogelijkheid om ook daadwerkelijk te werken voor L1. Dat begon met één tot twee keer in de week. En dat was best nog wel eens pittig, aangezien er niet altijd geld genoeg was om van te leven. Maar het doel heiligde alle middelen."

Lang niet klaar
Nu is de presentator klaar voor zijn gevoel klaar voor een volgende stap. "Uiteindelijk kreeg ik een eigen show in de middag en vanaf dat moment heb ik me enorm kunnen ontwikkelen tot wat ik nu ben en doe. En het is nog lang niet klaar. Er valt nog veel te leren en te ontdekken. Maar het stopt wel hier. Bij L1. Ik verlaat vanaf donderdag dit station."

In L1mburg Centraal blikte Op het Broek terug op zijn tijd bij de omroep.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wat komt er op L1?

Daar hebben we de handige programmagids van L1 voor. Hier zie je direct hoe laat je favoriete programma op L1 TV of L1 Radio begint!

Kijk in de programmagids van L1

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen