Overslaan en naar de inhoud gaan

Radiopresentator vertrekt na 18 jaar bij L1

Geplaatst opmaandag 29 april 2019 - 21:03

Radiopresentator Tim op het Broek (36) vertrekt bij L1. Hij verruilt de Limburgse omroep voor een avontuur bij KINK, een landelijk radiostation 'voor liefhebbers van alternatieve muziek'.

De dj kondigde maandag zelf zijn vertrek aan, tijdens de uitzending. Hij werkte achttien jaar voor L1.

Best pittig
Op het Broek weet nog goed hoe hij bij de omroep binnenkwam. "Mijn vader bracht me naar het station en daar nam ik de trein naar Omroep Limburg, zoals dat toen nog heette. Een week lang keek ik mijn ogen uit. Via heel wat omwegen kreeg ik uiteindelijk de mogelijkheid om ook daadwerkelijk te werken voor L1. Dat begon met één tot twee keer in de week. En dat was best nog wel eens pittig, aangezien er niet altijd geld genoeg was om van te leven. Maar het doel heiligde alle middelen."

Lang niet klaar
Nu is de presentator klaar voor zijn gevoel klaar voor een volgende stap. "Uiteindelijk kreeg ik een eigen show in de middag en vanaf dat moment heb ik me enorm kunnen ontwikkelen tot wat ik nu ben en doe. En het is nog lang niet klaar. Er valt nog veel te leren en te ontdekken. Maar het stopt wel hier. Bij L1. Ik verlaat vanaf donderdag dit station."

In L1mburg Centraal blikte Op het Broek terug op zijn tijd bij de omroep.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wat komt er op L1?

Daar hebben we de handige programmagids van L1 voor. Hier zie je direct hoe laat je favoriete programma op L1 TV of L1 Radio begint!

Kijk in de programmagids van L1
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen