Overslaan en naar de inhoud gaan

Radiomaker Hubert van Hoof gaat met pensioen

Geplaatst opvrijdag 9 december 2016 - 7:05

L1-programmamaker Hubert van Hoof gaat met pensioen. Zijn programma's op L1 Radio lopen nog door tot carnaval.

Een muzikaal afscheidsevenement (Hubert’s Hootenanny) staat gepland voor komend voorjaar.

Hubert on the Air
Op dit moment maakt Hubert het programma Hubert on the Air op zaterdagmiddag (met roots-rock, folk, americana, country, blues, soul en jazz) en op zondag het programma The Originals (op zoek naar de oorsprong van bekende nummers).

KRO
Hubert van Hoof is een radioman in hart en nieren, die al meer dan veertig jaar in het vak zit. Hij begon bij de toenmalige Limburgse regionale omroep ROZ. Via de KRO op Hilversum 3 (Op Slag van Maandag) belandde hij begin jaren '90 weer op het oude nest, inmiddels omgedoopt tot Omroep Limburg en later L1.

Ruilbeurs
Door de jaren heen heeft Hubert van Hoof samen met L1-technici op vele plaatsen in Limburg live-opnames gemaakt voor zijn muziekprogramma’s. Een van zijn meest bekende programma’s bij de regionale omroep was De Ruilbeurs, waarin hij twee keer per week luisteraars met elkaar in contact bracht. Al het denkbare is onder leiding van Hubert geruild. Ook populair was het middagprogramma Hallo Hubert.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wat komt er op L1?

Daar hebben we de handige programmagids van L1 voor. Hier zie je direct hoe laat je favoriete programma op L1 TV of L1 Radio begint!

Kijk in de programmagids van L1

Gerelateerde berichten

Laatste uitzending van Hubert On The Air
Hubert van Hoof (65) moet uit de ether
Rowwen Hèze brengt toevallige carnavalshit uit
3FM-dj Rámon versliep zich tijdens jaarwisseling
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen