ANP

Felix Meurders vertrekt na 26 jaar bij Spijkers Met Koppen

Na 26 jaar stopt Felix Meurders met het NPO Radio 2-programma Spijkers Met Koppen.

ANP-352747106
Rámon Verkoeijen na half jaar terug op de radio

Radiodeejay Rámon Verkoeijen is woensdagavond voor het eerst weer te horen bij radiozender NPO 3FM. De Venraynaar was het afgelopen half jaar uit de running vanwege een burn-out.

ANP
Rámon maanden thuis met burn-out: 'Gaat met ups en downs'

Radiodeejay Rámon Verkoeijen zit al maanden thuis met een ernstige burn-out. Inmiddels gaat het al iets beter met de Venraynaar.

Felix Meurders (31 dec 2019)
Het jaar van: Felix Meurders

Aan het einde van het jaar blikt L1mburg Centraal met prominente Limburgers terug op het jaar 2019.

ANP
Ook Maastricht rouwt om Fred Emmer

Heel Nederland rouwt om het overlijden van voormalig nieuwslezer Fred Emmer. Ook in Maastricht wordt de op 85-jarige leeftijd overleden Emmer herdacht.

ANP
Rámon neemt radiopauze wegens 'persoonlijke omstandigheden'

Radiodeejay Rámon Verkoeijen is voorlopig niet op 3FM te horen. Wegens persoonlijke omstandigheden neemt de Venraynaar de komende tijd een pauze.

ANP
Top 2000-stembus komt naar Limburg

De Stembus van de Top 2000 komt dit jaar naar één Limburgse stad. De bus van de lijst der lijsten maakt een stop in Venlo, waar muziekliefhebbers dan hun stem kunnen uitbrengen op hun favoriete platen.

Oude radio, Antieke radio
Tentoonstelling voor honderdjarige Nederlandse radio

Woensdag 6 november is het precies honderd jaar geleden dat het eerste Nederlandse radioprogramma werd uitgezonden.

rieu stockfoto
Geen solo's meer voor André Rieu

André Rieu speelt geen solo's meer op zijn viool.

ANP
Felix Meurders in top 5 radiomakers van afgelopen eeuw

Radio- en televisiepresentator Felix Meurders staat op de vierde plek van de top-40 van radiosterren van de afgelopen eeuw.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten