Overslaan en naar de inhoud gaan

Radenko Varagic tot 2027 bij Basketbal Academie Limburg

Geplaatst opzaterdag 27 november 2021 - 19:23

Radenko Varagic blijft tot 2027 coach van de Basketbal Academie Limburg (BAL) . De Servische basketbalcoach heeft zijn contract met 5 jaar verlengd.

De komst van Varagic heeft de afgelopen jaren geleid tot meerdere nationale (jeugd)titels, maar ook tot de bekerwinst in het seizoen ’20-’21 en de toetreding van een Damesteam tot de Women’s Basketball League volgend seizoen.

Waardevol
Jeroen van Veen, voorzitter van BAL, is blij dat Varagic voor langere tijd is vastgelegd. "Hij is met zijn kennis en netwerk enorm waardevol voor BAL. Spelers en coaches kiezen voor BAL omdat inmiddels bekend is dat hij spelers en coaches beter maakt. Daarnaast is het een hele prettige persoon om mee samen te werken."

Stappen gezet
Er zijn volgens Varagic de afgelopen jaren o.l.v. het bestuur mooie stappen gezet. Hij heeft vertrouwen in het bestuur: "De uitgesproken ambitie en de ruimere financiële basis om talentvolle spelers langer te binden heeft mij doen besluiten om mijn contract te verlengen. Natuurlijk is het wel belangrijk dat het bestuur de groeibeloftes nakomt de komende jaren. En als dat lukt, dan geloof ik dat de successen van vroeger weer gerealiseerd kunnen worden."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen