tafeltennis tennistafel bat pingpong stock

Tafeltennisster Rachel Gerarts versterkt Westa

Rachel Gerarts speelt het komende jaar voor het eerste damesteam van Anytime Fitness Maasgouw/ Westa.

tafeltennis tennistafel bat pingpong stock
TTV Heerlen-speelster wint Nederlandse tafeltennistitels

Shuo Han Men is de nieuwe Nederlands Kampioene in het vrouwenenkelspel.

Rachel Gerarts hoopt op Lille als tegenstander in ETTU-cup

Tafeltennisster Rachel Gerarts van TTV Lybrae Heerlen hoopt dat de vrouwen van Lille de tegenstander worden in de derde ronde van de ETTU-cup.

TTV Heerlen verrassend naar 3e ronde ETTU-Cup

De tafeltennissters van Lybrae hebben zich na een sensationele zege op Yalova Belediye verrassend geplaatst voor de derde ronde van de ETTU Cup.

Tafeltennissters Heerlen naar Denemarken voor Europacup

Het damesteam van Lybrae Heerlen speelt de eerste ronde van de Europacup in Denemarken.

Heerlen ziet play-offs uit zicht verdwijnen

De vrouwen van Heerlen hebben verloren van directe concurrent VTV uit Nieuwegein: 2-4. Alleen kopvrouw Li Na Sun wist haar twee partijen te winnen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten