Overslaan en naar de inhoud gaan

Race tegen pakketbezorger mislukt: Tim valt en breekt arm

Geplaatst opdinsdag 22 juni 2021 - 12:02

Het is Tim in het Panhuis uit Roermond niet gelukt om de race tegen de pakketbezorger te winnen. Maandagavond bleef hij met zijn achterband in een tramrail steken waardoor hij viel.

Zijn arm is nu op drie plekken gebroken.

Pakket
Afgelopen zondag verstuurde Tim een pakketje naar Monaco vanuit Roermond. Op datzelfde ogenblik vertrok hij met een soortgelijk poststuk met de fiets naar het prinsdom in de hoop er eerder aan te komen dan de post. Een tocht van ruim 1200 kilometer.

Video: L1

Op zoek naar een alternatief
Het ging mis in de buurt van Genève. Hij zou nog zo'n 500 kilometer moeten fietsen naar zijn bestemming. Tim is onderweg met een paar vrienden die hem begeleiden. Hij vervolgt de route woensdag op een tandem.

Goede doel
Met de fietsactie probeert Tim zo veel mogelijk geld op te halen voor het Prinses Máxima Centrum in Utrecht. In het kinderziekenhuis behandelen ze kinderen met kanker en wordt er ook onderzoek gedaan naar levensbedreigende ziektes bij kinderen. De Roermondenaar hoopt 10.000 euro op te halen. De teller staat inmiddels inmiddels op ruim 4.000 euro.

Grap
De actie van Tim begon als een grap. Het frustreerde hem dat een pakket, dat hij eerder naar Monaco stuurde, lang onderweg was. Voor de gein vertelde Tim dat hij het de volgende keer wel op de fiets zou brengen, dan was hij een stuk sneller. Normaal duurt het vier tot zes werkdagen voor een pakket geleverd wordt. Tim hoopte binnen vier dagen in Monaco te zijn.

Lees ook: Roermondenaar racet tegen pakketbezorger voor goed doel

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen