Overslaan en naar de inhoud gaan

Race tegen de klok: Bavariawagen wordt afgeplakt

Geplaatst opwoensdag 27 februari 2019 - 17:46

De Bavariawagen van B.C. De Brouwerij uit Oirlo die geweerd werd van deelname, kan door het aanbod van stickers toch deelnemen aan de optocht in Venray.

Het is alleen nog zaak dat de logo's van Bavaria op de bierkratten op tijd met de stickers zijn afgeplakt.

Lees ook: Bierkrattenwagen geweerd uit optocht: 'Te veel reclame'

Logo
Op de stickers die werden aangeboden staat het logo van de wagenbouwers afgebeeld. De plakkers moeten ervoor zorgen dat het Bavaria-logo niet meer zichtbaar is en dat de praalwagen toch mag deelnemen aan de optocht.

Geen reclame
Niek Loonen, die in de bouwgroep zit van de Bavariawagen, vindt dat zij helemaal geen reclamewagen hebben. "We zien onze wagen gewoon als legoblokjes en maken geen reclame voor een biermerk." Volgens Loonen is reclame niet meer uit te sluiten. "Als er tractoren rijden, staat daar toch ook reclame op."

Alle vierkanten
Inmiddels hebben zij iemand gevonden die stickers heeft aangeboden. "Dat gaat een heel werk worden, maar we gaan er wel voor. Sommige kratjes moeten aan alle vierkanten bestickerd worden, maar onze wagen zal door de straten van Venray trekken", aldus een optimistische Loonen.

Reclamepraalwagens
Carnavalsvereniging de Pielhaas in Venray gaat wel overwegen om in de toekomst reclamepraalwagens toe te staan in de optocht. Dat zegt bestuurslid Milton Cavis tegen L1. "Ik denk dat we daar de komende jaren wel mee aan de slag gaan. We willen mee met de tijd en kijken of we nog wel een kwalitatief goede optocht kunnen garanderen."

Foto: Facebook B.C. De Brouwerij
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen