Overslaan en naar de inhoud gaan

Race Max Verstappen op Nürburgring live te zien op YouTube

Geplaatst opvrijdag 31 juli 2020 - 9:13

De verrichtingen van Max Verstappen in de Formule 1-wedstrijd op de Nürburgring zullen begin oktober live op YouTube te volgen zijn.

De trainingssessies, de kwalificatie en alle actie op de racedag van de Grand Prix van de Eifel worden op 9, 10 en 11 oktober gratis gestreamd in zeven landen waaronder Nederland. De organisatie achter de Formule 1 en YouTube hebben dit vrijdag gemeld als uitvloeisel van een partnerschap.

Nederlands commentaar
De nieuwe overeenkomst levert YouTube ook extra content op, zoals vooruitblikken op de race, hoogtepunten en analyses, melden beide partijen. Nederlandse kijkers worden bovendien voorzien van Nederlandstalig commentaar.

Het is de eerste keer sinds 2013 dat de Formule 1 het Duitse circuit aandoet. Door de coronamaatregelen zal er wellicht slechts een beperkt aantal fans aanwezig mogen zijn.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een coole airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de coole airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen