Overslaan en naar de inhoud gaan

Rabobank Heerlen het beste verbouwd?

Geplaatst opdonderdag 2 oktober 2014 - 18:10

Het architectenbureau Dreessen Willemse uit Heerlen maakt kans op een prijs. Voor de verbouwing van de Rabobank in Heerlen is het bureau genomineerd voor de ARC14-award.

Het gaat om een landelijke prijs voor de duurzaamste en meest vernieuwende aanpak bij het bouwen of renoveren van bestaande gebouwen.

Transformatie
Dreessen Willemse is genomineerd met de transformatie van het hoofdkantoor van de Rabobank Parkstad in Heerlen. Het bestaande gebouw is volgens de jury 'solide ontworpen en straalt geen verslinding van middelen uit, maar een innovatieve wijze van duurzaam investeren.'

Concurrentie
Dreessen Willemse gaat met de verbouwing van de Rabobank de strijd aan met de Cono Kaasmakerij in de Beemster, de Klarenstraat in Amsterdam en het Gemeentehuis Borsele in Heinekenszand.

De prijs wordt op 27 november uitgereikt.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Rechtbank in Heerlen wordt tandartsenpraktijk
GGD Geleen gaat hoe dan ook dicht
Limburgse app moet hergebruik bouwmaterialen bevorderen
Nieuw station Heerlen na 7 jaar geopend
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen