Overslaan en naar de inhoud gaan

Rabobank Heerlen het beste verbouwd?

Geplaatst opdonderdag 2 oktober 2014 - 18:10

Het architectenbureau Dreessen Willemse uit Heerlen maakt kans op een prijs. Voor de verbouwing van de Rabobank in Heerlen is het bureau genomineerd voor de ARC14-award.

Het gaat om een landelijke prijs voor de duurzaamste en meest vernieuwende aanpak bij het bouwen of renoveren van bestaande gebouwen.

Transformatie
Dreessen Willemse is genomineerd met de transformatie van het hoofdkantoor van de Rabobank Parkstad in Heerlen. Het bestaande gebouw is volgens de jury 'solide ontworpen en straalt geen verslinding van middelen uit, maar een innovatieve wijze van duurzaam investeren.'

Concurrentie
Dreessen Willemse gaat met de verbouwing van de Rabobank de strijd aan met de Cono Kaasmakerij in de Beemster, de Klarenstraat in Amsterdam en het Gemeentehuis Borsele in Heinekenszand.

De prijs wordt op 27 november uitgereikt.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Rechtbank in Heerlen wordt tandartsenpraktijk
GGD Geleen gaat hoe dan ook dicht
Limburgse app moet hergebruik bouwmaterialen bevorderen
Nieuw station Heerlen na 7 jaar geopend
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen