Overslaan en naar de inhoud gaan

Rabobank Heerlen het beste verbouwd?

Geplaatst opdonderdag 2 oktober 2014 - 18:10

Het architectenbureau Dreessen Willemse uit Heerlen maakt kans op een prijs. Voor de verbouwing van de Rabobank in Heerlen is het bureau genomineerd voor de ARC14-award.

Het gaat om een landelijke prijs voor de duurzaamste en meest vernieuwende aanpak bij het bouwen of renoveren van bestaande gebouwen.

Transformatie
Dreessen Willemse is genomineerd met de transformatie van het hoofdkantoor van de Rabobank Parkstad in Heerlen. Het bestaande gebouw is volgens de jury 'solide ontworpen en straalt geen verslinding van middelen uit, maar een innovatieve wijze van duurzaam investeren.'

Concurrentie
Dreessen Willemse gaat met de verbouwing van de Rabobank de strijd aan met de Cono Kaasmakerij in de Beemster, de Klarenstraat in Amsterdam en het Gemeentehuis Borsele in Heinekenszand.

De prijs wordt op 27 november uitgereikt.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Rechtbank in Heerlen wordt tandartsenpraktijk
GGD Geleen gaat hoe dan ook dicht
Limburgse app moet hergebruik bouwmaterialen bevorderen
Nieuw station Heerlen na 7 jaar geopend
Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen