Meerssen

Wethouders Meerssen stappen op

De wethouders van de gemeente Meerssen zijn opgestapt. Dat gebeurde nadat duidelijk was geworden dat een motie van wantrouwen een ruime meerderheid zou halen.

gemeentehuis venlo (27 feb 2020)
Rel in Venlo om vergadering met één raadslid

Niet één, maar minstens vier raadsleden zijn woensdagavond in Venlo bij de raadsvergadering aanwezig.

Dans, dansen
Raadsleden zingen en dansen voor start vergadering

De raadsvergadering in Horst aan de Maas begon deze week anders dan andere vergaderingen: vooraf gingen de raadsleden uit hun dak en dansten en zongen ze mee met muziek.

'Gouverneur Bovens kan niet blijven duiken'

Gouverneur Theo Bovens toont een 'gebrek aan leiderschap'. Ook heeft hij 'te weinig politieke sensitiviteit'.

Bovens wil opheldering over lekken burgemeestersvoordracht

Gouverneur Theo Bovens noemt het 'zeer kwalijk' dat de beslotenheid van de raadsvergadering rondom de burgemeestersbenoeming in Kerkrade is geschonden.

Kerkrade gaat akkoord met huurverlaging Roda JC

De meerderheid van de gemeenteraad van Kerkrade steunt de huurverlaging van Roda JC. In plaats van acht ton betaalt de club de komende twee jaar vier ton aan huur.

Burgemeester vergeet hamer, theeglas biedt uitkomst

De gemeenteraad van Venlo vergaderde maandagavond eenmalig op een andere plek, omdat het Venlose stadhuis het decor vormde van een theatervoorstelling.

Lokale omroep ruziet met gemeente over raadsvergadering

De lokale omroep in Echt-Susteren (LOES) ligt flink in de clinch met de gemeente.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten