Overslaan en naar de inhoud gaan

Raadslid, oud-wethouder en oud-statenlid Veugen overleden

Geplaatst opwoensdag 25 oktober 2017 - 17:05

Raadslid,oud-wethouder en oud-Statenlid Piet Veugen uit Sittard is overleden.

Dat meldt de gemeente Sittard-Geleen op haar website. De gemeente roemt Veugen als "Een politicus, die zich ook buiten de politiek op alle mogelijke manieren heeft weten in te zetten voor de stad."

Partijen
Alhoewel hij al sinds de jaren tachtig politiek actief was, kwam Veugen pas in 1998 in de toenmalige gemeente Sittard in de gemeenteraad. In zijn politieke loopbaan wisselde hij regelmatig van partij. Hij begon in de jaren tachtig voor het CDA, maar stapte op een gegeven moment over naar de
Ouderenpartij. Voor die partij zat hij ook in Provinciale Staten. In Sittard-Geleen was hij namens de Ouderenpartij van 2003 tot 2006 wethouder Seniorenzaken.

In oktober vorig jaar wisselde Veugen voor het laatst van partij en keerde hij terug naar het CDA. Piet Veugen is 83 jaar geworden. De uitvaart is dinsdag in de Petruskerk in Sittard.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen